Per 31 december 2023 is de stichting ErfGoedGezien Nederland vertrokken uit Weesp. We gaan verhuizen naar Soest en zijn dan vanaf 2 april 2024 te bezoeken op onze nieuwe lokatie.

In de tussentijd blijven we online te bereiken via de website en kunnen er wel per telefoon afspraken gemaakt worden. Ook de verbouwing aan het nieuwe pand zullen we met onze vrijwilligers aanpakken en zo een mooie nieuwe en uitgebreide lokatie maken.

Afgelopen periode bleek de lokatie in Weesp niet de juiste te zijn om onze doelstellingen te realiseren. Door de ligging tegenover het NS station was de bereikbaarheid toch minder dan we beoogden door de veiligheid rond de lokatie, vooral de drugsoverlast was een probleem voor onze bezoekers.

Gelukkig hebben we snel een nieuwe lokatie gevonden in Soest aan de Dorresteinweg 70. Daar is de ruimte ook goed aan te passen aan onze behoeften en is het ook goed bereikbaar. Het NS station Soest-Zuid ligt op ca 10 minuten lopen, de bussen stoppen bij ons op de hoek en we hebben genoeg parkeerruimte op eigen terrein.

Via onze website en nieuwsbrief houden we iedereen op de hoogte. Ook wordt de verhuistijd gebruikt om de website te vernieuwen en er ook onze nieuwe dienstverlening gelijk toe te voegen.

Bestuur ErfGoedGezien

De telefoonnummers en de e-mail adressen blijven onveranderd.

.

Geef een reactie