signpost-1161965

Wegwijzer

Op de pagina Wegwijzer leest u informatie over de volgende onderwerpen: Contact, Helpdesk, Externe links, Webwinkel.

Op de pagina Contact bieden we u de mogelijkheid om vragen of opmerkingen aan de stichting te stellen. We hebben een aantal veel voorkomende vragen opgenomen met de daarbij behorende antwoorden. Staat uw vraag hier niet bij dan kunt u het formulier invullen. Maak een keuze voor wie de vraag bestemd is, dan komt het terecht bij de persoon die hier antwoord op zal geven.

De pagina Helpdesk wordt ingericht om per aangegeven categorie een vraag te stellen die door een persoon die over dit onderwerp iets afweet een antwoord. Zo creëren we een systeem dat de naam heeft “mensen helpen mensen”. Tijden het inbrengen van uw vraag wordt de database al benaderd en ziet u direct of er over dit onderwerp al items zijn vastgelegd.

De pagina Externe links bevat per weergegeven categorie verwijzingen naar externe links over een onderwerp. U leest de titel van de verwijzing, een plaatje, een korte omschrijving en tot slot de link.

De pagina Webwinkel bevat artikelen die de stichting te koop aanbiedt. Het omvat een beschrijving van het artikel met een plaatje en de prijs. Na invoer van uw contactgegevens wordt u via een beveiligde verbinding doorgeleid naar de ‘Stichting Mollie’ die de betaling afwikkelt.

Pagina’s in het rood zijn nog niet beschikbaar.