team-4529717

Over ons

Op de pagina Over Ons leest u informatie over de volgende onderwerpen: Ons centrum, Onze historie en het Privacy beleid.

De pagina Ons Centrum beschrijft kort dat ons Kennis- en Informatiecentrum per 1 juli 2022 gevestigd is aan het Stationsplein 30 in Weesp. Deze locatie bevindt zich tegenover de uitgang van het NS-station en daarmee zijn we goed per openbaar vervoer bereikbaar. Via plattegronden van de verschillende etages geven we u een beeld waar welke activiteiten in het centrum wordt uitgevoerd.

De pagina Onze historie start met de uitleg van het Internationale UNESCO Verdrag ter bescherming van het Immaterieel erfgoed uit 2003 met als doel om vormen van erfgoed te beschermen, het bewustzijn van het belang van immaterieel erfgoed te vergroten en om een internationaal platform te creëren voor onderlinge samenwerking. Vanaf 2004 zijn er over het thema erfgoed activiteiten verricht en via uitleg over diverse tussenstappen wordt u meegenomen naar de huidige organisatievorm, De Stichting ErfGoedGezien Nederland.

De pagina Privacybeleid beschrijft het privacybeleid dat het bestuur hanteert conform de regels van de Algemene Verordening Gegevensverwerking.
We geven via een disclaimer weer dat de stichting niet aansprakelijk gesteld kan worden voor onjuiste berichten. Tot slot beschermen we onze gegevens via een copyright

Op de pagina van het bestuur vindt u informatie van het bestuur over onze stichting.