laptops-593296

Wordt vriend van ErfGoedGezien

De vrienden van de Stichting ErfGoedGezien Nederland maken het mogelijk om ons werk te doen. Vrienden hebben toegang tot onze archieven en diensten.

Met dit formulier kunt u zich aanmelden als vriend van de Stichting ErfGoedGezien Nederland. U wordt vriend voor een periode van twaalf maanden die na ontvangst van uw donatie gelijk in gaat. Na elf maanden ontvangt u bericht met het verzoek uw vriendschap weer voor twaalf maanden te verlengen.

Vrienden hebben toegang tot detailinformatie van zaken die in de besloten delen van onze archieven op de website aanwezig zijn en u kunt gebruik maken van de diverse diensten die we bieden.

Als vriend bieden we u een introductieaanbod aan ter waarde van € 80,00 voor € 35,00

Gekoppeld aan uw account krijgt u een sub-domein op onze website www.erfgoedgezien.me , waarbij u de mogelijkheid heeft om eventueel foto’s, een stamboom, etc. te plaatsen. Ondersteuning van onze technische staf is daarbij beschikbaar.

Na aanschaf komt binnen 5 werkdagen uw sub-domein actief.
Het aanbod loopt samen met de termijn als vriend van de stichting. Op dat moment kunt u ook kiezen voor de verlenging van dit aanbod.

LET OP, de keuze voor betalen en de knop verzenden wordt pas zichtbaar als u het vakje “Ik ga akkoord met het privacy beleid” heeft aangeklikt!

Na invulling van alle gegevens klikt u op de knop verzenden. Is alles in orde dan gaat u via een beveiligde verbinding naar de betaalmodule van de ‘Stichting Mollie’ die de betalingen voor ons afhandelt. Zijn velden onjuist ingevuld dan wordt dit in rood gemeld en kunt u dit aanpassen en nogmaals op de knop verzenden klikken. Let op!, de velden met een * zijn verplichte velden.

Na ontvangst van uw betaling krijgt u een bevestiging per e-mail met de gegevens van uw betaling en er wordt gelijk een account voor u gemaakt op onze webserver waarmee u toegang krijgt als “Vriend van ErfGoedGezien”